Secunda 15 a spotului

Flash-ul din chiar clipa loviturii este de data asta asta localizat doar pe fata copilului. De unde vine acest flash? De ce reflexia lumineasa se limiteaza doar la fata si umarul drept al copilului? Toate celelalte suprafete nu reflecta acest flash.

Advertisements

7 Responses to Secunda 15 a spotului

 1. […] 3: O alta opinie despre asta aici, aici si aici. Contraziceti-l va rog daca va […]

 2. Flashul ala de lumina de pe fata copilului se vede si in pozele anterioare, vezi caciula lui, colt dreapta sus.

 3. marius says:

  femeia din spate are fata mai luminata decat copilu deoarece este mai inalta.raza de lumina vine de la proiectoare.copilul cand da capul pe spate apare cu fata mai luminata.raza de lumina vine de sus in jos daca stati si va uitati.nu conteaza lumina ce apre pe fata lui cat conteaza cine este cel in abastru care filmea si cum de atunci pana acum nu au aparut aceste casete cand la fata locului se aflau mai multi cameramani si telefoane mobile care il filmau pe presedinte.trucajul este facut cu mana presedintelui atunci cand pustiul se duce in spate si zambeste privind in sus.interesanta este filamarea celui in albastru sa vedem ce il facea pe pusti sa zambeasca, ce era pe scena in acel moment.

 4. Daca privesti si dupa ce ii este luminata fata cu flash-ul care spui ca a fost “pus” pentru a scoate in evidenta, priveste in continuare mana copilului (antebratul stang) cum este luminat de aceeasi culoare alb albastrui, iar nenea ala cu mustata si ochelari din spatele copilului nu are lumina pe fata datorita pozitiei reflectoarelor ce sunt amplasate in asa fel incat sa lumineze scena (si desigur nu s-a putut focaliza doar pe scena, iar lumina a iesit de pe scena, s-a dus pe fata copilului, dar barbatul fiind mai departe de scena, si mai inalt nu a fost luminat pe fata de acea lumina)

 5. artist says:

  Mie mi se pare ciudata si caciulita de pe capul copilului. Adica aceasta, in momentul miscarii bruste a capului, nu urmeaza miscarea fetei, ca si cum ar fi putut sta pe loc. Apare o ingrosare a caciulii de deasupra fruntii, ca si cum cineva ar fi vrut sa mascheze fata. Apoi sesizarea ca mana lui Basescu ar fi putut sa se miste intr-un singur cadru, tot atat de repede cat dureaza un flash de blit foto, este iarasi o dovada a trucajului. Asta doar daca nu cumva Basescu e Superman si face miscari cu viteza luminii…
  Dealtfel chiar si pe imaginile date de Realitatea cu incetinitorul se vede la un moment dat miscarea ireala a mainii…
  Cine priveste filmuletul la viteza normala, nu-si va da seama niciodata de trucaj. Dar cine-l va privi cu incetinitorul, da, poate sesiza falsul…

 6. Berbecu says:

  Bey “expertule”, ia mai da tu 10 secunde din film si vezi sursa luminii albastre, in spatele marinarului. Ai s-o vezi in spatele genunchiului drept :D:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: